pátek 1. září 2017

Brčkovanda

Tak všechny zdravím. :-)
Dneska se vrhneme na nějaký to lakování. Přiznám se, že jsem po té dlouhé době zlenivěla a asi i přišla o spoustu nápadů. Jak je člověk zvyklej na jednu, né úplně výraznou barvu, moc mě nenapadalo, jak si nehty nalakovat, aby to nebyla hned na začátek nuda... :-D Tak jsem si sedla k té veliké krabici plné laků a prohrabovala se tím. A pak mě to trklo!

Je jedna manikúra, kterou jsem si kdysi lakovala, ale nikdy jsem ji nedala na blog, protože jsem nebyla úplně spokojená s volbou barev. Tak to dneska zkusím znova. Držte palce, aby se to tentokrát vydařilo. :-D

Myslím si , že tahle manikúra se ke konci léta skvěle hodí. Stále jsou vedra a nějaký ten drinčík by bodl. Taky máte rádi skleničky s těma deštníčkama? ♥ :-D Tak proč nezkusit manikúru v podobném stylu. :-)



Pokud se Vám líbí a rády byste ji také zkusily, stačí číst dál - dozvíte se, jak na to. :-)


Co budeme potřebovat:

  • Base a Top coat - to snad nemusím ani připomínat :-) Používám teď The One od Oriflame. :-)
  • Brčka - nezapomeňte brčko rozstřihnout na víc částí (každá část má dva konce hodící se k lakování) - tak jich nespotřebujete moc. 
  • Různé barvy laků; já zvolila jako podklad lak od Colorama Bleached Neons v odstínu č. 241; na barevná kolečka jsem zvolila zlatý lak od Sally Hansen v odstínu 485 Golden-l - jeden z mých nejoblíbenějších a černý lak od Miss Sporty z kolekce Lasting Colour Maxi Brush. Myslím ale, že krásná bude i kombinace bílý podklad a několik barevných koleček. :-)
  • No a pěnová "oddělovátka na prsty", bez těch se teď neobejdu. Když je mám na rukou, tak aspoň vím "teď nic nedělej, nebo toho budeš litovat" :-D




Jak na to:
1. Nalakuji si podkladovou barvu. Ideálně ve dvou tenkých vrstvičkách. Je to jako u makeupu - je lepší dát vrstev víc, ale tenkých a nechat je zaschnout, než naráz jednu tlustou. :-)
2. Jakmile je podkladový lak suchý, můžeme se pustit do hraní. Kapku barevného laku aplikuji na kousek papíru a namočím do něj brčko, které následovně přitisknu k nehtu. Tady ovšem nastává úskalí, protože nehet sám o sobě nemá rovný povrch. A tudíž to brčko neobtisknete úplně tak jednoduše. Aby to byly fakt jako krásný kolečka, tak to už budete muset mít v ruce. Mně se to taky nepovedlo, ale ten výsledný odflákle vypadající vzhled se mi docela líbí. :-)
3. Můžete použít víc barev přes sebe, vypadá to fakt dobře. :-) Je to i skvělá manikúra na olympijské hry... :-D




Jak se Vám tato manikúra a moje volba barev líbí? :-) Budu moc ráda když mi pošlete na facebook svůj výtvor. :-) Mějte se moc hezky a budu se těšit na příště! :-)
x L.

PS.: Přemýšlím, do čeho se vrhnu a napadla mě nějaká challenge, tak mi nějakou doporučte, co byste rádi viděli. :-)

4 komentáře:

  1. Tady ty odstíny laků moc nemusím, ale laky od Maybelline mám ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. já bych dala černý podklad, na tom by perfektn vynikla ta zlatá :)
    www.libenanovakova.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta barva se mi teda hodně líbí. Takovou bych klidně zkusila také, díky za tip. A to zdobení nehtů je teda taky parádní. Já právě nedávno dostala jako dárek takovou sadu na zdobení, ale ještě jsem ji pořádně nezkusila využít. Jak to tak ale vidím, tak si říkám, že to asi brzy zkusím. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)