úterý 11. listopadu 2014

Říjnový nákupní lístek

Moji milí čtenáři,
opět máme za sebou téměř půlku dalšího měsíce a já se Vám musím pochlubit, o co jsem v říjnu obohatila svoje "šufle" s lakovacími zázraky. Musím podotknout, že říjen patřil k jedněm z hektičtějších měsíců, a tak jsem ani nepomyslela na to, že bych si třeba chtěla koupit lak na nehty!
Nebojte ale, nebude to s prázdnou, přecejen se něco na mém nákupním lístku objevilo. Co to bylo, se dozvíte na následujících řádcích. ;)


Jistě tušíte, že moje nákupy směřovaly k Avonu. Upřímně, to je téměř bez starostí. A vždycky si vyberu. Laky mám strašně ráda. Nicméně tentokrát nedošlo na lak, ale na přípravek, který jsem si koupila snad za pět dvanáct. Jde o Zdokonalený komplex na nehtovou kůžičku.  Vyzkoušeli jste ho? :)
Jsem na něj zvědavá, už testuji. :) Což mi připomělo, že si musím jít kůžičku natřít, abych dodržela tří denní aplikaci, vydržte...


... Jak jsem se již zmínila, nějak jsem neměla myšlenky (nebo spíš neměla čas mít myšlenky) na to, že bych se měla kouknout po láčcích, zda neobjevím nějaký nový skvost. Divné, já vím. Když se nad tím tak pozastavuji, koukám do svých tří krabic plných laků na nehty a zjišťuju, že vlastně hromady z nich jsem na nehtech ještě neměla. Takže proč si kupovat další a další laky, které by se mi jen válely v krabici? Chce to zimní úklid! Schválně, zítra se vrhnu na počítání oněch neotevřených lahviček laků, jsem zvědavá, k jakému číslu se to vlastně dostanu! 

Říjen tedy patří nutné péči (a ano, potěšilo mě, že jsem - sice nevědomky - dodržela svůj slib a nekoupila si ani jeden lak! )
Co jste si v říjnu pořídili pěkného Vy? Pochlubte se. :)
Dobrou noc, L.

6 komentářů:

  1. Jéé tak to máš fakt miniaturní nákupy. Já jsem v říjnu zase pořádně utrácela. Vždycky to mám tak, že na jaře a v létě moc neutrácím. To jsem pořád venku a na podzim a v zimě, mám víc času procházet eshopy a obchody. A pak i penízky mizí...

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je asi pravda s těmi obdobími :) Jakmile se člověk trošku nudí tak ho chytne nákupní horečka! :D

      Vymazat
  2. Snažím se te´d držet a před vánocema moc neutrácet, naposled jsem si kupovala kondicionér, což je nutnost :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Ja jsem si tenhle mesic na nehty nic nekoupila, ale setrim a uvazuji o soak off gelu a gel laku, protoze se mi desne lamou nehty a normalni lak mi vubec nedrzi...:( soak off gel by je mel zpevnit, tak snad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? tak to mi pak dej vědět, jak jsi s ním spokojená, othle mě zajímá :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)