úterý 18. března 2014

Poprvé s... Nailboxem

Vítám vás u dnešního článku, dáme si pauzu od lakování a mrkneme na zásilku, která mi včera došla - Nailbox a jeho tajemná modrá edice. Je to obdoba Ladyboxu, který určitě všichni znáte. V Nailboxu najdete produkty jak ke zdobení nehtů, tak o jejich péči.Můžete si dokonce vybrat, zda chcete balíček pro umělé či přírodní nehty.
Do doby, než byl tento blog na světě, jsem netušila, že něco takového existuje. A ejhle! Jaké jsou mé dojmy?

Produkty se nacházely ve velké krabičce (která se dá využít ke skladování laků) mezi modrými pilinkami, nechyběla ani kartička s popisem produktů.


Celkem krabička obsahovala osm produktů, kartička slibovala pro deset krabiček ještě bonus navíc, bohužel mezi nimi nebyla ta má...
Produkty:
  • Kuličky na manikúru
    Podle všeho by měly hydratovat a regenerovat kůži i nehty, bělit nehty a taky by měli vonět po moři.
    Jestli takhle voní moře, tak to díky, léto radši strávím doma... V balení je kuliček velké množství, to musím uznat. Co mi ale vadí je, že chybí návod k použití, dokonce i složení. Počkat! Nechybí, jsou tam, ovšem v polštině...
  • Manikúrní tyčinka Blažek Glass
    Tento produkt mě celkem potěšil. Zatlačovátko a špička ve skleněném provedení.
  • Nálepky na nehty "Tribal" a "Easy nail art" + perličky na nehty
    Tribal nálepky i ty modré ve tvaru motýlka (na fotce to nejde poznat) mile ráda vyzkouším.Takové ve své sbírce nemám. :)
    A perličky? Jsou oválné, stříbrné a jsou ve dvou velikostech. Nikdy jsem na nehtech kamínky neměla, takže taky ráda zkusím. :)
  • Lak na nehty Classik mini  modrý a třpyt + Zdobící lak na nehty Liner
    Co by to bylo za nehtovou krabičku, kdyby neobsahovala laky na nehty! Modrá edice - modré laky :) Jeden je tmavě modrý, druhý se třpytkami. Mrzí mě ale, že jsou to mini balení.
    Zdobící lak v bílé barvě je super, škoda, že doma už ten bílý mám. Ale to nevadí, bílá barva se neztratí. :)

A na závěr k Naiboxu? Nenadchne ale ani neurazí. Krabička neobsahovala nic, co by se mi vyloženě nehodilo, nebo nelíbilo. Všechno ráda vyzkouším, můžete se těšit na několik recenzí (dám si tu práci s překladem polštiny) :) Zda si další Nailbox pořídím nebo ne, nad tím zatím neuvažuji...
Jaké máte s Nailboxem zkušenosti vy? Znáte ho? :)

4 komentáře:

  1. Doteraz som tiež počula len o Ladyboxe, čo nové ešte nevymyslia... Ale s tou polštinou to fakt prestrelili. Na tvojom mieste by som im napísala sťažnosť.
    Fashion Happenss

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem jeden nail box měla a ostatní bedlivě sledovala, ale od takového boxíku čekám prostě něco víc. Byla jsem nadšená když tam umístili lak od Orly... Ale jen do té doby, než jsem zjistila, že je divnej, vůbec nedrží... No a když jsem byla na veletrhu Interbeauty, prodávali je tam za 10Kč... Takže tím u mě NB skončil... Btw. Nevím jestli si to už slyšela, ale květnová edice bude už poslední. A vůbec se tomu nedivím.

    Jinak ti musím pochválit blog, taky si ráda hraju s malováním nehtů ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu :) Jojo, taky jsem sledovala další edice a podle mě ten box je úplně na nic... tohle se prostě nepovedlo! Jenom snaha na něčem vydělat. Slyšela jsem, že květnová edice je poslední, a taky se tomu vůbec nedivím! A s tím lakem od Orly na Interbeauty za 10 Kč jsi mě dostala! :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)