pátek 7. března 2014

Mezinárodní Den žen

Zítřek je náš den! :) A protože nás budou pánové obletovat, není na škodu se zkrášlit trošičku víc než obvykle. Pro tuto příležitost jsem si pro vás připravila tutorial na krásné nehty s květy. ;) Nejde o nic složitého a vypadá to moc pěkně. Vybrala jsem tématiku květů, protože se hodí ke Dni žen. Květina je něco, co ženu charakterizuje. :)





Co budeme potřebovat?
  • base a top coat
  • bílý lak
  • světle fialový lak
  • červený lak
  • zelený lak
  • párátko
Jak na to? 
Nehty nalakujeme jako vždy base coatem a naneseme vrstvu (nebo dvě) bílého laku. Po zaschnutí přijdou na řadu barevné laky. Já si vybrala červený a světle fialový (vyberte své oblíbené).
První použiji třeba červený. Dejte pozor, aby na štětečku nebylo moc barvy! Štetečkem na kousek nehtu (kde chci umístit květ) namaluji kolečko, vůbec nemusí být pravidelné, prostě udělejte skvrnu. Poté si na kousek papíru naneste kapku bílého laku, vezměte párátko a lehce ho namočte do kapky. Párátkem od středu červené skvrny dělám "spirálu" až po okraj skvrny, párátkem kružte ale pouze v jednom směru! Vznikne krásný květ.
Taktéž postupujte při fialovém květu, který umístěte vedle červeného. Po vytvoření obou květů, doděláme lístky. Na ten samý kus papíru neneste zelenou kapku. Použijte šteteček nebo jiné párátko a kolem obou květů namalujte malé lístečky. Výsledek překryjte top coatem a máte hotovo :)






Jak se vám líbí? Na nehty můžete udělat těchto květů víc, vlezou-li se :) Nebo kvítky namalovat pouze na jeden z nehtů a ostatní nechat bílé, či jednobarevné v barvě květů. :) Volba je na vás. :)
Já použila laky od Miss Sporty a Gabriella Salvete, víc ale nepovím, chystám totiž nakupovací článek. ;)
Přeji vám krásný večer a snad i příjemnou zábavu. Užijte si zítřejší MDŽ!!! :) ♥
L.

PS.: inspired by elleandish//Janelle

4 komentáře:

  1. Moc pěkné :-), přeji hodně štěstí při blogování Luci :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké, snad ti bloggování vydrží co nejdéle :-)
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)