středa 24. prosince 2014

Vánoční stromeček

Milé dámy,
nastal čas Štědrého dne a já doufám, že odpočíváte a trávíte krásné chvilky s těmi, které máte rády! Vánoční stromeček máte jistě už také nazdobený, věřím, že krásně. ♥ Svůj štědrovečerní outfit máte také určitě vybraný, my k němu jen dneska doladíme nehty! ;-)
Letos jsem vybrala tématiku vánočního stromečku a manikúra, alespoň ta moje, září do zelena. Pokud se vám ale k ouftitu nehodí, stačí vybrat barvičku jinou, třeba v červené to může také vypadat moc pěkně. :-)



Je to rychlá a opravdu snadná manikúra, za pár minutek máte hotovo. :-)
Asi po dvou měsících jsem se vydala do obchodu s cílem koupit si lak, vybrat ten pravý pro tuhle krásnou vánoční manikúru. I když zelená není zrovna oblíbený odstín laků, já jich mám doma přesně devět, a ještě jsem si dva pořídila. :-)
Co tedy k vánoční manikúře bude potřeba?
  • Samozřejmě, podkladový lak, já používám pořád ten samý, a to od Dermacolu;
  • Zelený matný lak, pro který jsem utíkala do obchodu a vybrala tenhle krásný od Flormaru v odstínu č. 210;
  • Glitter lak v zelené barvě, jenž jsem také ukořistila, tentokrát jsem sáhla po značce Sally Hansen a odstínu 285 Sea-ing Stars (glitry ale můžete použít klidně stříbrné nebo zlaté);
  • Barevné laky na ozdoby stromečku, moje volba padla na červenou Miss Sporty odstín č. 150, žlutou S-he odstín č. 393 a fialovou Miss Sporty odstín č. 457;
  • Také budete potřebovat zdobící pásku (beautyartshop.cz) a puntíkovací nářadíčko (Ebay) :-)
Jak probíhá samotná tvorba? 
  1. Na nehty chráněné podkladovým lakem nanesu vrstvu zeleného matného laku, mně stačila jedna vrstva, pokud vám ale jedna nestačí, vrstvěte, dokud krytí nebude stoprocentní. ;-)
  2. Jakmile je lak opravdu suchý, nastříhám si dva dvoucentimetrové proužky zdobící pásky, které nalepím na nehet tak, aby vycházely z rohů nehtu a protly se asi ve 2/3 nehtu.
  3. Na kousek papíru vytvořím kapky barevných laků a pomocí ťupátek aplikuju tečky álá ozdoby do trojúhelníčku, který ohraničuje zdobící páska. Puntíky umisťuju libovolně. 
  4. Odlepím pásku a nechám zaschnout. Top coatem nepřetírám, abych neztratila matný lesk laku, nebo pokud máte matný top coat, ani ten nepoužívejte, ozdoby by měly být lesklé, aby působily kontrastně s matným pozadím. :-)
  5. Na prsteníček a prostředníček pak aplikuji zelený glitter lak, nechám zaschnout a mám hotovo! :-)



Jak se Vám tato manikúra líbí? :-) Pokud zkusíte stomečkovou manikúru v jiné barvičce, pošlete mi fotku. A pokud máte na nehtech jinou vánoční atmosféru, pošlete mi ji taky, ty nejlepší zveřejním. ;-) 
Přeji Vám ty nejkrásnější Vánoce pod sluncem, ať jste šťastní a splní se Vám všechna Vaše přání!
VESELÉ VÁNOCE! ♥
L.

5 komentářů:

Děkuji za Vaše komentáře! :)