neděle 3. srpna 2014

Yes, we POP!

Drazí čtenáři,
jestli si pamatujete článek o nové kolekci Aquatix kosmetiky Essence, tak na něj zapomeňte. Po nedávném "rozhovoru" na facebooku, jsem se od Essence dozvěděla, že máme jaksi smůlu a tato edice k nám zkrátka nezavítá. Jaká škoda!
Místo ní se k nám na trh dostane edice s názvem Yes, we POP, která se má zaměřovat právě na nail design. I přes tento skvělý fakt mě ale vůbec nezaujala tak, jako její, u nás nedostupná kamarádka, Aquatix...
Pojďme si to shrnout!



V první řadě mé oči zabloudily, jak jinak, než k lakům. Barvy ve stylu citronově žluté (01 hey smiley), tyrkysové (02 grab this hype), korálové (03 hello hipsters) a modré (04 have fun), mi dech opravdu nevyrazily. Já vím, už je strašně těžké vymýšlet nové odstíny, ale tohle je taková vyblitá kombinace zrovna...

Topper s efektem konfet s odstíny růžové a fuchsiové je fajn. Nějak se ale nemůžu zbavit dojmu, že se prostě do téhle edice nehodí...

Jednou z vychytávek této kolekce jsou glitry s třpytivým prachem. Najdete je ve dvou barevných variantách, a to žlutá-oranžová-modrá (01 ready for hip pop) a růžová-korálová-tyrkysová (02 made for art setters). Z tohohle taky zrovna odvařená nejsem... Ale uvidíme, třeba, až glitry uvidím v reále, podlehnu. 

No a dekorace? Kamínky v zajímavých barvách a tvarech, ty se mi líbí. Jsem na ně zvědavá! 3D ozdůbky už u mě takovou oblíbenost nenajdou. Řekněme, že jsou spíš pro větší puberťáky, než jsem já. :) Součástí balení je lepidlo.

V kolekci Yes, we POP nechybí ani zdobící fólie s metalickým finishem. Ale zase ty vyblitý barvy, achjo! Musím je prostě vidět na vlastní oči.

Ke koupi je tu také štěteček na nail art, na jehož druhém konci je ťupátko. :) Tohle by mi radost udělalo! :)

Většina těchto srandiček je na gelové nehty. Není tedy divu, že se i v této kolekci nacházejí věcičky Gel nails at home. To ovšem není nic pro mě, já si na gelových lacích nepotrpím. :) A nebojte, ozdoby se dají úplně s přehledem použít i na "obyčejné" laky! ;)

Jak jsem se zmínila již na začátku, tato kolekce mi pane říkat nebude. Možná neodolám kamínkům, možná se kouknu po štětečku, ale toť vše. Aquatix bych v ČR ocenila mnohem víc, a to i přesto, že není zaměřená jen na nail design. A tak s pokrčenými rameny a svěšenýma ušima přejdu fakt, že Aquatix ve své sbírce neuvidím. Ovšem to Yes we POP také ne...
Jak se líbí tato kolekce Vám? Zaujala vás víc Aquatix jako mě, nebo jste větším příznivcem Yes, we POP? Těším se na Vaše názory! :)
Krásnou (i když propršenou) neděli Vám přeje Lou! ♥

6 komentářů:

  1. Todle mě štve, že plno věcí se do naší republiky nedostane. Osobně mě tato kolekce taky nezaujala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky mě to štve! Nechápu proč někam se vozí a jinam ne... jako by se tady Essence kolekce neprodávaly. Bylo mi taktéž řečeno, že nikdo z obchodníků neměl o tuhle kolekci zájem... Cože?!

      Vymazat
  2. To naozaj nahnevá každého, ak sa teší na niečo nové, čo zrazu do krajiny nepríde. No škoda.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veliká škoda, vážně jsem se těšila! A to nemám Essence mezi nejoblíbenějšími značkami!

      Vymazat
  3. Já to prostě nechápu a štve mě to, že se k nám nějaké kolekce vůbec nedostanou, ikdyž zrovna tahle se mi moc barevně nelíbí..

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím podle čeho se to posuzuje, ale asi nic nenaděláme...

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)