pátek 8. srpna 2014

Růžový kyblíček aneb nakupujeme v červenci

Zatímco vy jistě přemýšlíte nad tím, jak strávíte druhou půlku prázdnin, já se vrátím tak trošku do minulosti (do té půlky předchozí) a ukážu Vám úlovky, které mě ulovily během měsíce července. :) A že jich bylo! :)
Předsevzetí, že si nekoupím už žádný lak... Asi není nutno komentovat! Zkrátka a dobře není problém najít si odůvodnění ke koupi onoho laku, že! Prší, tak vklouznete do drogérie. Výlohy hlásající 60% slevu, znáte to, kdo by odolal?! -_-
A tak se stalo, že do mojí dosavadní sbírky přibylo 19 laků, dva odlakovače a nechybělo samozřejmě i zdobící vybavení! Tak koukám, že jsem se od června moc nepolepšila...


Avon: 

Kosmetice z Avonu se více méně vyhýbám. Čemu ale nikdy neuhnu jsou právě jejich laky! Jsou úžasné! Překrásné odstíny, dlouhá výdrž a nezruinují vám poněženku. Naproto miluju jejich Gel finish laky *Více ve článku Gel Efekt od Avonu* , tentokrá jsem podlehla ostínu Red Velvet, což je krásná červená se shimmerem. Ideální na zimu! :) (nekoukejte tak!)




Avon přidal do své nabídky i zdobení, a to v podobě kaviáru, tedy jakýchsi kuliček. Můj výběr směřoval k růžové, tedy odstínu Pink Confetti. Kuličky v kelímeku najdete jak růžové tak stříbrné. Použila jsme je na manikúru v Chanel nail designu.
Přemrštěná mi přijde cena. Za tento malý kalíšek dáte 69 Kč. Na internetových eshopech (a to i u nás) se cena kaviáru pohybuje okolo 20-30 Kč.



Na korekční pero jsem četla pochlavné recenze, tudíž ke koupi jsem se dvakrát nepřemlouvala. To moje staré už je potřeba vyměnit, a tohle pero od Avonu se zdálo jako skvělý náhradník. :) Musím uznat, že chybičky při lakování se s ním díky jeho tvaru perfektně opravují! :)
 A co se může stát opravdu jenom mně?! Ztratila jsme ho asi za dva dny...



Flormar:

Protože od Flormaru mám jen dva laky, rozhodla jsem se svou sbírku rozšířit. Glitter lak jsem potřebovala na Galaxy manikúru,  a tenhle krasavec mě neskutečně zaujal. Lak obsahuje totiž malé tmavé částečky, ve kterých vynikají ty větší ve zlatém provedení.
Láček světlejší barvy se shimmerem s názvem Light Summer jsem si zamilovala na první pohled! Je to překrásná, skvěží barva, na léto opravdu jako dělaná. :) Chystám s ním lehkou letní manikúru. ;)


Sally Hansen:

Značka Sally Hansen v mé sbírce doposud chyběla. Musím říct, že je to velká škoda, protože z těchto kousků jsem nadšená. Očekávejte v brzké době recenzi. :)
Narazila jsem na ně v drogérii Teta, kde je měli za akční cenu 79,90 (cena bez slevy je 99,90). Vzala jsem si tedy dva. Glitter lak v odstínu 180 Disco Ball (který jsem také použila v Galaxy manikúře) a zlatý odstín 485 Golden-l, se kterým jsem kouzlila v černozlaté manikúře
Do třetice všeho dobrého (i zlého), jsem koupila tetičce růžovoučký lak v odstínu 490 First Blush, který mi nakonec nechala, protože (ne že by se jí nelíbil) její kamarádka ji obdarovala (prý) podobný....


Yves Rocher:

Tak to je přesně ten případ se 60% slevami... Původně jsem do obchodu vlezla s tím, že si koupím pouze rtěnku. Ovšem, když mi paní u pokladny nabídla slevovou kartičku, utratila jsem tam půl tisíce. A za co že?! Za sérum pro narovnávání vlasů, tu rtěnku, krém na nohy a v neposlední řadě tedy lak na nehty!
 Ten jsem vybírala v přirozenější barvě - odstínu č. 62 Perl, taková perleťová béžová. Také v mé sbírce doteď chyběl. :)

Colorama:

Četla jsme na tuto pastelovou neonku recenze s velkým ohlasem. A protože ta barva je vážně šťavnatá, nemohla jsem jinak, než si ji opatřit. :)


Essence:

Ačkoliv Essence nepatří mezi mé nejoblíbenější značky, zjišťuju, že laků mám čím dál víc. Čím to asi bude? Mají širokou škálu odstínů!
Proto jsme si pořídila hned pět odstínů, díky kterým jsem na nehtech vytvořila ombré álá každý prst jinou barvou


 A tady máme případ dešťových srážek a úkrytu v podobě drogérie Rossmann. Musím podotknout, že ačkoliv se u nás ve městě nachází jak DMka tak Teta, Rossmann má zdaleka větší výběr nejen laků. Najdete tu i ty zdobící věcičky, čemuž já nikdy neodolám.
Zůstaňme ale ještě chviličku u lahviček s laky. Objevila jsem totiž nejkrásnější modrou, jaká snad existuje. I'm trendy! Světloučká modrá, lehce šmrnclá shimmerem. *Tu jsem nosila celých čtrnáct dní, kdy jsem nepsala nic na blog*
A zase jsme u těch glitrů! Růžová v kombinaci se stříbrnou je vážně krásná, taková dívčí, jedná se o odstín 03 glitz&glam. :) No, jenže já nešika si lahvičku rozbila už v kabelce! Zaplaťpánbůh, laku se nic nestalo, jen lahvička jde trošku špatně otevírat...



Jak jsem již zmiňovala, ozdobám já neuteču. A tak nálepky hvězdiček, čtverečků a kroužků přistály v mém nákupním košíku společně se zdobícími páskami! ♥


Dlouho jsem už pokukovala po stamping sadě, tedy té sadě razítkovací. A protože Essence ji nabízela zhruba za 80 Kč, řekla jsem si, že za vyzkoušení nic nedám. ;) Balení obsahovalo razítko, stěrku a jednu destičku. A protože já nemám nikdy dost, další destičku jsem si ještě přikoupila. :)
Na nehty jsem tuto metodu lakování zkoušela. Neslyšeli jste o tom, protože to nedopadlo... Vypadá to jednoduše, ale zase tak jednoduché to není! Já se to ale naučím, a pak to naučím také Vás. ;)



Dermacol:

Moje sbírka laků neexpandovala jen díky mému nesmírnému utrácení. Tentokrát je to zásluhou mého zúčastnění se v soutěži. Viz článek Kdo nehraje, nevyhraje.


Odlakovače:

Odlakovač Dermacol Express Nail Polish Remover byl také součástí výhry. Neobsahuje aceton a slibuje rychlé a snadné odlakování, zároveň výživu v podobě mandlového oleje. Určitě ho vyzkouším, nicméně strašně ale strašně smrdí. Taková ta typická "vůně" odlakovačů, což nesnáším. Dávám přednost vonícím. :)
Regenerační odlakovač Lilien je přesně to pravé ořechové pro mě. Vůbec nevysušuje, perfektně odlakovává a nádherně voní! Tento zrovna po Tea Tree Oil. Někomu nemusí vonět, když jsem byla mladší měla jsem pleťové tonikum obsahující tu samou látku a vonělo to stejně, tak proto jsem si asi zvykla. :) Každopádně ho můžete koupit i v jiných vůních. :)
Dříve jsem si kupovala jen malá balení, jenže roste spotřeba a běhat každý měsíc pro odlakovač mě moc nebaví. Tak jsme vzala rovnou 200ml balení.


Minule jsem si na laky koupila krabičku, vzpomínáte? Tak tentokrát to byl růžový kyblíček z lýka (můžete ho vidět na úvodní fotce). Perfektní pro přenášení laků! Za těch deset korun jsem ho v domácích potřebách nemohla nechat, no ne? :)

Závěrem? Hrůza, co si budemem vykládat! Musím se krotit! Za chvilku už to všechno nebudu mít kam dávat! Hlavně ta představa, že víc než půlku vyhodím aniž bych ty laky použila víc než jednou, to je smutné...
Takže předsevzetí je tu (a tentokrát vážně)! V srpnu si nekoupím víc než tři laky! Držete mi palce, protože dva nové už mám zase doma...

Čím jste si v červenci rozšířili svou sbírku Vy? :) Také jste takoví blázni jako já? Doufám, že ne! :)
Krásné páteční odpoledne Vám přeje L.










12 komentářů:

  1. Razítka na nehty jsou super, chtěla bych si přikoupit další destičku, ale bohužel už ji nikde v drogeriích nemůžu najít....:-((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak koukni na Ebay :) mají jcih tam strašně moc druhů a velikostí :) a vyjde tě to na pár kaček :)

      Vymazat
  2. Gelové laky z Avonu mám taky moc ráda! Jsou skvělé a dlouho vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký přírůstek, růžový lak od Sally Hansen je rozkošný. Tuto značku mám ráda.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) já právě testují, jsem moc zvědavá :)

      Vymazat
  4. Páni! :O 19 laků do sbírky ? To je..to je...nepopsatelný :DD Sama vím co to je říct si, už žádný lak, a najednou se na tebe všude smějou :D

    Zvu tě na svou GA :) http://karoli-fantastic-world.blogspot.cz/2014/07/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nejsem sama ten blázen :D diky za pozvání :)

      Vymazat
  5. Ten gélový lak od Avonu mám presne v tom istom odtieni ako ty a som s ním nad mieru spokojná :) rozmýšľam ktorý ďalší odtieň si najbližšie objednám :) A s tými "predsavzatiami" typu "už žiaden ďalší lak aspoň mesiac" to veľmi dobre poznám a takisto nikdy neodolám a nakoniec si stále niečo nové kúpim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně, tak to je skvělé! :) Myslím, že ať vybereš jakýkoliv odstín, trefíš se :) Avon má ty odstíny totiž perfektníí všechny! :)
      Mě by to nevadilo, že pořádn něco kupuju, jemže když osmnáct laků měsíčně, tak to je trošku moc, no... :( :D

      Vymazat
  6. To je teda velký nákup :) Taky si chci koupit ten odlakovač od Dermacolu, protože jsem na něj slyšela jen samou chválu
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je :) já jsem ten odlakovač zatím nezkoušela, každopádně se chystám :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)