neděle 22. června 2014

Wishlist aneb potřebuju na léto!

Milí čtenáři,
tak jako na fashion a beauty blozích najdete wishlisty týkající se právě oblečení a kosmetiky, já se rozhodla vytvořit si "lakovací wish list". :) Do svého seznamu přání proto zahrnu věci "nezbytně nutné" pro mé letní lakování. :)
Doufám, že se vám můj wishlist bude líbit!

Svůj Summer wishlist jsem sestavovala na stránkách domodi.cz

Základem lakování jsou samozřejmě laky. Když už mám několik plných krabiček "obyčejných" laků (a přibývají další), chtěla bych vyzkoušet něco dražšího. I když nejsem zastáncem dražších laků, podle mě udělají stejnou službu i ty za pár korun, chci to alespoň vyzkoušet. První takový můj favorit na vyzkoušení není nic jiného než lak od O.P.I., a když už je léto, rozjedeme to v barvách! :)
Asi za týden se do regálů DMky dostává nová letní kolekce neonek od Dermacolu. Moc si ji chválí například Peťa z Lovelyhair. Pořádně mě na ně navnadila, takže jakmile zaregistruju lahvičky u nás, jsou moje! :)
Také Gabriella Salvete přišla na trh se svojí novinkou, a to v podobě Glitter enamel laků. Ty už v regálech mají, takže jakmile budu mít čas, šupajdím do drogérie, abych se i já stala vlastnicí třpytícího se laku! :)
Rozhodně bych chtěla vyzkoušet také plyšovou manikúru, ta se hodí spíš na zimu, což mi ovšem nezabrání v tom to vyzkoušet! :) Protože v drogériích, zvlášť u nás, je něco podobného těžko k sehnání, koukala jsem po internetu a objevila, že MUA má velmi krásné odstíny barev. :)
Kaviárovou manikúru (kuličky) chci také už nějaký ten čas vyzkoušet. I když si nemyslím, že je budu používat často, efekt na nehtech vytvoří úžasný! Už mám objednáno z Avonu :) Víc ale v nakupovacím článku! :)
A poslední věc, která náleží do mého letního wishlistu jsou tyčinky s kuličkami na puntíky. Na Ebay mají nepřeberné množství velikostí a různých vychytávek, a to za pár korun! :)

Jaké přání na léto se z "lakovací sekce" objevuje na vašem wishlistu? :)
L. ♥

9 komentářů:

  1. Ahoj, máš to moc krásně promyšlené... Na ty "plyšové" nehty, se divam už celkem dlouho, bohužel jsem to u nás nikde neviděla a přes internet se mi moc nechce platit poštovné :/ :) Tak určitě bych chtěla: Nějaké ty laky (praskací), ozdubky atd... :D Zrovna pojedeme s kamaradkou do DM, takže si urcite neco vyberu :3 Myslíš, že ty kuličky z toho nehtu nebudou odpadavat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Veru :) :* jo to poštovné mě taky trošku odrazuje. Když tak nad tím přemýšlím, mohla bych udělat nějakou GA, ve které by plyš mohla být :)
      Určitě si něco pořid! :)
      Jinak, ty kuličky si myslím opadávat budou, každopádně to zkusím a napíšu článek :)

      Vymazat
    2. Za nic :3* to by bylo super, určitě bych se zučastnila :)
      Tak jo :3
      To je trochu škoda, ale už se moc těším ;)

      Vymazat
    3. až vás tu bude trošičku víc, tak GA určitě udělám! :)

      Vymazat
  2. Neonové barvy moc nemusím, ale na léto jsou fakt super :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také nejsem závislák na neonkách, každopádně mám pár nápadů, jak neonky použít, aby nebyly na nehtech samotné. ;) Každopádně neonky k létu patří :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)