sobota 21. června 2014

Rimmel a jeho Sweetie Crush

Vítám vás, milí čtenáři, u dalšího článku. Dnes se podíváme na zoubek novince od Rimmelu. :)
Éra laků s písčitou texturou pomalu odeznívá, nicméně ani Rimmel nezůstal pozadu a na trh nedávno uvedl svou novinku nesoucí název Sweetie Crush. Limitovaná edice laků  písčité textury má jemné pastelové barvy, vybrat si můžete z pěti odstínů: žlutý - Sherbert Sweetheart, modrý - Blueberry Whizz, zelený - Fizzy Applelicious, růžový - Candyfloss Cutie, fialový - Violet Swizzle.
Zhruba čtrnáct dní chodím u nás ve městě po drogériích a s nadějí vyhlížím, kdy se v regálech objeví tato novinka. Marně. Do dnes po ní není ani vidu ani slechu. Tak jsem využila příležitosti, kdy jsem "vyletěla z hnízda" a hnala se do nejbližší drogérie pro svůj Blueberry Whizz. :)
Laky od Rimmelu mám hodně ráda, proto jsem zoufale toužila poznat tohohle fešáka. Jaký na mě udělal dojem při bližším seznámení?


Pozdě ale přece!
Hned na začátek bych uvedla, že tohle Rimmel trošku nevychytal. Přijít na trh s texturou, která "už není in"... Na trhu je hromada laků právě s písčitým efektem, značky už pouze rozšiřují odstíny. Rimmel s písčitými laky přišel pozdě. Myslím, že mnoho srdcí si tak nezíská. Na druhou stranu, má krásné odstíny, sice jen pět, ale zato nejsou tak časté u jiných značek.
Obal
Název sladký, obal sladký. I když se Sweetie Crush příchod moc nepovedl, obal tedy ano! :) Osmi mililitrová lahvička nese sladký název, uzávěr je zdobený proužky, které vypadají jako roletka nad cukrárnou. :)
Lak
Víčko nese hustý štěteček, kterým se lak dobře nanáší. Někdo tyto husté štětečky nemá rád, mně ale vyhovují, protože stačí dva tahy a nehet je nalakovaný. Pigmentace je vyhovující, stačí v pohodě jedna vrstva, nicméně ze zvyku lakuji dvě. 
Na lahvičce se píše "Sugar textured nails". Setkala jsem se dokonce s názorem, že je to napodobenina laků Gabrielly Salvete a jejích Sugar laků. Tenhle názor tedy opravdu nesdílím, protože Sugar laky od GS vypadají úplně ale úplně jinak. Dle mého názoru má tento Rimmel lak spíš písčitou texturu něž cukrovou...
Zasychá vcelku rychle, tentokrát ani seriál sledovat nemusím! :) Co se výdrže týče, tak ani tentokrát Rimmel nezklamal. Lak vydrží na nehtech (bez top coatu) 3-4 dny, což, si myslím, je slušné! :)  Odlakovánání je ovšem peklo! Ale klasika u písčitých laků. ;)
Závěr
Doporučila bych ho, nedoporučila? Pro mě je Rimmel srdcovka, jsem spokojená s jeho výdrží a pigmentací a taky barevnými ostíny. Nicméně, co se téhle novinky týče, je to obyčejný písčitý lak, tedy s krásnými odtíny, musím uznat! Srovnání? Rimmel bych úplně s přehledem srovnala s Gabrielle Salvete. Pokud si chcete vybrat nějaký ten lak s písčitou texturou, radím vám jedno. Koukejte na barvy, ne na značky. ;)



krásně se na sluníčku leskne :)
Jak se vám dnešní recenze líbila? Vyzkoušeli jste už nové laky od Rimmelu? Co na ně říkáte? :) Těším se na vaše komentáře! L. :)

9 komentářů:

  1. Mám ten růžový a je super, uvažuji o dalších odstínech a tenhle modrý je peckový :) Možná už to není in jak píšeš, ale já jsem do pískových laků blázen :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám růžový od GS, tak jsem chtěla vyzkoušet něco jiného :) Mě to neštve, že nejsou in, nosit je budu pořád :D ale Rimmel by to asi zajímat mělo :D

      Vymazat
  2. Celá tahle řada mi připomína bonbony ! Já si plánuji koupit ten růžový.
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máš asi pravdu :) ten růžový je pěkný! :)

      Vymazat
  3. Tento lak je krásný asi si ho koupím nebo podobný určitě :) Pískový laky miluju, jsou krásný i když to odlakovávání už tak zábavný není, ale tak co se dá dělat :3 :D Chtěla jsem se zeptat udělala bys někdy článek o Galaxy manikůře? :) Hledám všude návody, ale přijde mi to celkem složitý :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no hlavně ty pískový laky působí na nehtech hrozně efektně, takže se vůbec nedivím, že jim kdekdo podlehl :) ♥
      článek na galaxy manikúru určitě někdy v budoucnu udělám. Chystám se na festival, takže myslím, že to bude perfektní manikúra právě pro tuhle příležitost :)

      Vymazat
    2. Aspon ze nejsem jedina kdo podlehl jejich kouzlu ;) tak na to se moc tesim :3

      Vymazat
  4. Tak tento lak jsem také v drogérii okukovala, ale - nečekaně ve žluté barvě! :D Nakonec jsem ho tam nechala, ale ještě o tom asi popřemýšlím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ta žlutá právě moc nezaujala, taková trošku nevýrazná... Ale určitě popřemýšlej! :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)