úterý 17. června 2014

#nailstagram

Instagram hýbe světem! A světe div se, i má maličkost podlehla. Stává se ze mě opravdový závislák na této aplikaci. Ať si říká kdo chce, co chce, výhodu tahle aplikace má. Můžete dávat světu na obdiv radůstky každodenního života, a to beze slov! :)
Volný čas trávím brouzdáním po instagrmu a sleduji z čeho mají lidé radost, jak tráví svůj čas, čím mě mohou inspirovat. Ano, o inspiraci bude dnešní článek. Totiž i na instagramu najdete miliony úžasných manikúr! ♥ Mám několik vytipovaných uživatelů, jejichž profily sleduji denně. Pojďte mrknout na jejich práci! :)


#HBBEAUTYBAR
Tahle slečna miluje barvy a O.P.I., China Glaze a Zoya laky. Najdete u ní jak jednobarevné nehty, tak i nail art. A jako správná žena nevynechává i makeup. :) Pokud ji nesledujete, neváhejte, pořádá instagramové Giveaways. :)


#POLISHALLTHENAILS
Slečna jménem Laura zbožňuje na nehtech všechno, co se třpytí. Některé její výtvory nejsou běžně nositelné, nicméně i tak je to velmi zajímavá práce, která zasluhuje nejen můj obdiv! :)



#NAILUMINIUM
Talentovaná slečna, která většinou lakuje nehty akrylovými laky a vytváří na nich umělecká díla. Jen radost pohledět.  A pozor, je to Češka! :)



 #NARMAI
Slečna pocházející z Nizozemska mě učarovala naprostou dokonalostí svých nehtů. Nejen, že vše lakuje na své přírodní nehty, ale nehty jedné ruky tvoří obraz! ♥ Tohle má příběh! :)



#NPA_DANCE
Francouzka na první pohled! :) Strašně se mi líbí její styl lakování a výběr barev a jejich kombinací. Dalším důvodem proč tuhle slečnu sleduju je, že tancuje! ♥

Další inspirací mohou být různé tagy. :) Zajímavé "kousky" najdete například pod hesly:
#manicure #nails #nailstagram #stamping #enchantepolish #nailart #nailswag #lovenailart #nailartwow

Mohli jste si také všimnout nově přidaného štítku s odkazem na můj instaprofil, takže určitě neváhejte a mrkněte! :)
Doufám, že se vám dnešní článek líbil a načerpali jste trošku té instainspirace! :)
Dobrou noc! L. ♥

2 komentáře:

  1. Taky jsem instagramovej závislák! Je to super věc! :D :) Můžem se navzájem 'folouvnout' :-) http://instagram.com/karolinasimova

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)