středa 25. června 2014

Mickey Mouse

Milí čtenáři, další článek černobílého nailweeku je tu! :)
Kdo by neznal myšáka Mickyho Mouse a jeho myšáčici Minnie. :) (Naprosto zbožňuju Mickeyho, jak kroutí prdelkou, přičemž řídí parník! :D)
Dneska si tyto roztomilé postavičky od Disneyho, které se na filmových plátnech objevily dokonce už v roce 1928*, ukážeme na nehtech. ;)


Opět se nejedná o nijak těžkou manikúru. Nehet chráněný podlakem nalakujete černým (bílým) lakem dvěmi vrstvami, počkáte na zaschnutí. Poté budete potřebovat dvě velikosti "ťupátek", kterými se dělají na nehtech tečky. Já jako alternativu, protože "tupátko" mám pouze jedné velikosti, použila opačný konec štětce na korektor. Pokud jste vlastníkem jakéhokoliv kosmetického štětce, můžete jeho zaoblený konec použít právě na tečkování. :)
Bílou (černou) barvou "namalujete" Mickeyho. Větší tečka představuje hlavu Mickyeho, dvě malé po stranách pak myšákova ouška. Celé dílo po zaschnutí přetáhnete top coatem a máte hotovo.
Pro větší efekt jsem zvolila na prsteníček opačnou polaritu barev. Kombinace je však na vás! :)

Doufám, že se vám dnešní manikúra líbila! :) Budu se těšit na vaše ohlasy! :)
Vaše Lou :)
PS.: v dalším článku se můžete těšit na nový trend ve světě! :)

4 komentáře:

  1. Tak toto jak jsem uviděla jsem si řekla... Toto musím zkusit :D Je to jednoduchý a přitom krásný, takže výsledek vážně stojí za to :O :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, jednoduchý to je :) a je to hrozně roztomilý :) díky Veru :)

      Vymazat
  2. Tak tady je někdo ohromně šikovný!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)