úterý 15. dubna 2014

Výzva aneb když lakuje CHLAP!

Jak to tak v maturitním ročníku bývá, ve škole se nic neděje, a proto si musíme my studenti vymyslet nějakou zábavu. Do školy jsem dnes šla se štěrchacím batohem a pocitem, že o zábavu máme postaráno... Můj kamarád a spolužák, říkejme mu P, se chopil výzvy nalakovat mi nehty. Lze tedy vydedukovat, co se v onom batohu nacházelo, že!
Jakmile jsem vytáhla obsah svého batůžku, spolužáci se slétli jako vosy na med, a než jsem stačila napsat didaktický test z češtiny, laky byly rozebrány a v řadě stáli další zájemci o lakování mých nehtů! Hotové nehtové studio, jak stačil poznamenat náš pan angličtinář.
Uzdu své umělecké fantazii upustil tedy P a dvě spolužačky A a Z. P zládl celou levou ruku bravurně. Dort, prasátko (♥ - to neodlakuju), srdíčka, medvídka a dokonce i puntíky, to je jeho práce! (Nutno dodat, že jeho nejisté začátky se štětečkem od laku mě mírně znervózňovaly... :)
Z se pustila do kombinace černé a bílé, doplněné stříbrnou. Zvládla tři nehty! A se pořádně vyřádila na malíčku, za použití bláznivých barev vykouzlila moc pěkný nehet! :)
Celá práce trvala přes hodinu a půl, a tady je výsledek! Tak co, pochválíte je? :)

4 komentáře:

  1. No, nehty raději komentovat nebudu, ale co ta gramatika, proboha?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty kometáře mají být o nehtech, ale neva. Tak mi ujela ruka no bóože!

      Vymazat
  2. Tak to je dobrej! Já sama mám problém si nalakovat nehty jen barvou. :D :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten malíček je od holky! :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)