středa 1. dubna 2015

Květománie: Lakujte bez laku!

Zdravím všechny příznivce jara, které přivádí do rozpaků tohle aprílové počasí! :) Ačkoliv svítí sluníčko a pět minut na to prší, stejně je ve vzduchu i při pěti stupních Celsia cítit jaro. Pokud patříte mezi ty, komu náladu ovlivňuje počasí, pak mám pro vás novou terapii - terapii barev. Jarní barvičky totiž dokáží vykouzlit úsměv na tváři, i když na okna dopadají obrovité kapky deště. Jakmile se na vás celé nebe mračí, oplaťte mu to úsměvem. A ten si vykouzlíte díky barvičkám na dnešních nehtíkách! :)



Znáte laky KORES? :-D Seznamte se!

Ano, jsou to zvýrazňovače. Přestavuji vám dnešní pomocníky při "lakování" nehtů. :-) Inspirovala jsem se na youtube kanálu jedné moc šikovné slečny (link dole)! Tahle technika mě opravdu zaujala, je to jednoduché - jediné, co potřebujete, je bílý lak, base a top coat a zvýrazňovače. :) A to máme doma všichni. :) Nemusíte být umělecky nadaní, a dokonce nemusíte oplývat zručností. Tohle je čmrk sem, čmrk tam a krásná jarní manikúra je na světě! :)












Návod k použití:
  1. Na nehty chráněné base coatem naneste jednu, popřípadě dvě vrstvičky bílého laku. Lepší je použít obyčejný bílý lak bez shimmeru, ale to je bohužel težko k sehnání, jak jsem onehdy zjistila... Každopádně, já vyměnila ten od S-he (odstín č. 121/115) za krásný lak od L´Oreal Paris v osdtínu 001 Snow in megeve. Recenze až po nailweeku. ;-)
  2. Nechte lak pořádně zaschnout, jinak vám zvýrazňovač opravdu nebude psát a hlavně si ho zničíte (moje zkušenost :-D ). Já ještě přelakovala top coatem, protože se mi po něm lépe kreslilo (zkoušela jsem obě varianty a s top coatem je to lepší).
  3. Na skutečně zaschlý lak nakreslete puntíky růžovým zvýrazňovačem - ty symbolizují květy. Modrým zvýrazňovačem proplouvejte mezi růžovými květy, udělá to velice zajímavý efekt. A nakonec přidejte do modré pár čárek ála lístečků žlutým zvýrazňovačem. Když přejedete žlutým po modrém, vytvoří vám to krásnou zelenou. A pozor, když přejedete modrým přes růžový, vznikne fialová!
  4. Ještě jednou přejeďte růžovým zvýrazňovačem květy, aby byly vidět. A nechte opět zaschnout.
  5. Nakonec přetřete top coatem pro vyšší lesk a delší výdž, a hotovo! Tady je můj výsledek:


Video:


Doufám, že se vám dnešní manikúra líbila! :-) Vypadá to skvěle! Jarní barvičky jako vyšité! :-) Nezapomeňte se přidat do soutěže.  :-P
Krásný den! L.

12 komentářů:

  1. Zvýrazňovačema jsem to ještě nezkoušela, ale fixy si kreslím pořád i na nehty :DD

    Jijinka's things ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tady bych vůbec neřekla, že je to nakreslené zvýrazňovačem, myslela jsem prvně, že to jsou nějaké nálepky :) Moooc krásný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, vypadá to jako nálepky :D a přitom je to jenom čmáranice :D

      Vymazat
  3. Rozkošné jarné nechtíky, podarili sa ti ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, to je super ! :) Moc se ti to povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to dost dobře. :-) Určitě to také vyzkouším. :-)
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)