pátek 17. října 2014

Září - nákupy a novinky

Milí čtenáři,
ačkoliv se první půlka měsíce října přehoupla ve druhou, i tak tu pro Vás mám nakupovací článek, byť s malinkým zpožděním. Co bych vám k tomu řekla? Září, co se nákupního seznamu týče, nebylo objemné ovšem pestré. :) . Splnila jsem si nejedno přání, tudíž nastala škrtačka v podzimním wishlistu. A nejen nákupy obohatily moje "šufle" na serepatičky na nehty. Pusťme se do toho!


První, za co jsem v září utratila nějakou tu částku, byl balíček z eshopu kron-styl.cz. Měli výprodeje, pořádné! Nakoupila jsem rovnou na Halloween, protože tyhle nálepky mě vážně uchvátily. Ty lebky jsou vodolepky, s čímž nemám sebemenší zkušenost, takže jsem děsně zvědavá! První položka z wishlistu je vyškrtnuta....
Další nálepky pocházejí ze zvířecí říše. Tygr je naprosto boží zvíře, po tom jsem sáhla hned, a hadí kůže je na nehtech tuto sezonu neskutečně in! ;) ♥
Než se mi ozvala Raduš z beautyartshopu, stihla jsem si objednat zdobící pásku ve stříbrné barvě. Tu jsem ještě ani nerozbalila, ale chystám se na ni. (Takže další položka vyškrtnuta!)
A poslední dvě věci z téhle várky jsou modré jemné glitry v kelímku (na ty se již brzy můžete tešit v jedné z manikúr) a 3D ozdoby v podobě růží, které chystám pro nevěsty. :)
PS.: ty ceny byly úplně jiné než vidíte na fotkách - což jsem trošku nepochopila ale nevadí...


Samozřejmě jsem neodolala Avonu a jeho lakům! Musím uznat, že laky od téhle značky patří mezi mé velké oblíbence. Tentokrát jsem si vybrala dva odstíny: Vary Violet, což je božská starorůžová se shimmerem, Platinum Petal je zase stříbrný lak s metalickým efektem. Zkrátka, podzimní bomba ;) Myslím, že další články budou samé swatche! :D


Opět se mi stala ta věc s čekáním na autobus. Ovšem musím podotknout, že tentokrát jsem byla střídmější! Jen tři láčky. :) Krásná červená, ale taková šťavnatá, něco na ní je naprosto úchvatného... Bohužel na fotce to není tak vidět.
Pak jsem narazila na bezbarvý lak, v němž plavala červená srdíčka, perfektní na Valentýna. ♥ Oba červené laky jsou od Gabrini. :)
Poslední kousek je jen minilahvička laku s černými a žlutými šestiúhelníky, který vůbec nevím, proč jsem kupovala, protože na nehty si něco takového nemíním dáti... :D




Pak se mi do mýho "šuflete" dostal balíček z beautyartshop.cz (článek tady), který obsahoval úžasné věcičky dle mého vlastního výběru. S některými z nich jste už určitě viděli manikúru. ;)


Na řadu přicházejí laky, které jsem potřebovala. Barvičky bílá, černá a šedá jsou v lakování nepostradatelné. Bohužel mi došla moje bílá láska Rimmel 703 White Hot Love, a protože u nás v drogérii už není, musela jsem sáhnout o poličku vedle. Musím uznat, že laky od S-he vážně moc nemusím. Jenže když není zbytí.... (ach ty naše drogérie!)
Odstíny: 115, 333,350



A to poslední nakonec! Tento měsíc jsem si splnila největší přání podzimního wishlistu! A tím je dražší lak. Sice na seznamu přání spočívá značka Essie, nicméně lak od SpaRitual jsem mohla koupit výhodně (objednávala jsem přes Léňu z www.mikrosvetbyellen.com/). Vybrala jsem si odstín z kolekce SIGNATURE v odstínu INFINITE 80545. A k tomu mi tahle moc milá slečna poslala i vzorečky, které moc ráda vyzkouším. :) Hrozně se těším na testování! Filozofie téhle značky mě dostala. :) Těšíte se taky? :P :)


Tak to bylo pro dnešek vše. :) Jakou radost jste si v září udělali vy? :) Těším se na Vaše komentáře! :)
Pac L.

13 komentářů:

  1. Moc pěkný článek :-) vidím, že jsi svůj,, šuflet" obohatila celkem ve velkém ;-) Ja jsem si nedávno kupovala zrovna ten Rimmel 703 White hot love.

    www.barca-beauty-blog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Baru :) Celkem jo, ale snažím se už krotit :) uvidíš, že si ho zamiluješ :)

      Vymazat
  2. Pěkné věcičky, roztomilé nálepky a ty rudé laky vypadají hodně zajímavě :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jojo, obzvlášť na ty laky se těším :)

      Vymazat
  3. Jee, takovéto články mám vždy ze všeho nejraději :-)
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Ty nálepky na nehty vypadají pěkně i ostatní laky, co sis koupila jsou hezký :). Já jsem narazila v Rossmanu na akci, že k odlakovači z Dermacolu byl zdarma lak taky od Dermacolu, tak jsem si udělala radost tím, pak taky řasenkou a balzámy na rty a ještě micelárkou od Mixy :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tos koupila skvěle a výhodně :) jen tak dál :)

      Vymazat
  5. No moc pěkně jsi pokoupila, jen co je pravda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Laky od Avonu taky miluju! :))
    techforgirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jsou super! :) Mám v plánu o nich psát článek :)

      Vymazat
  7. 3D ružičky jsou překrásné jen si neumím představit, jak by mi držely.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)