pátek 5. září 2014

Srpnové nákupy ve jménu Gabriella Salvete

Vítám Vás, milí čtenáři! :)
Dneska si dáme zase jeden nakupovací článek. Jestli si pamatujete na ten předešlý, jistě víte, že jsem se odhodlala v srpnu odolat regálům s laky a dodržet své předsevzetí o koupi maximálně tří laků! Když jsem ten onen článek psala, měla jsem doma už dva nové! Takže si jistě dovedete představit, jaké pro mě bylo celý měsíc nesáhnout po jediném laku. Stejně jsem si nakonec koupila o jeden navíc... Musím se ale pochválit, čtyři jsou přecejen lepší než devatenáct. :)
Když jsem tak chodila po drogérii (a zbožně prohlížela krásné odstíny laků, které mi doma chybí), zastavila jsem se u stojanu s laky od Gabrielly Salvete a nadchlo mě několik nových odstínů. Abych přiznala barvu, strašně se teším na pořádný podzim, proto jsem vybírala odstíny laděné do podzimu a zimy. Jaké odstíny jsem si vybrala? To se dozvíte budete-li číst dál! ;)





Když jsem psala ten minulý nakupovací článek, dva ze čtyř jsem už doma měla. Proč? Něco mě naštvalo. A tak jsem se uklidnila koupí dvou krásných laků, po kterých jsem pokukovala už pár dní. Jedním z nich byl růžový lak s glitry se zpevňovačem (odstín č. 131). Nejsem úchylná na růžovou, ale tenhle lak vypadá fakt roztomile. A měli poslední kousek, ten jsem tam nemohla nechat! ;)


Druhý lak, po kterém jsem sáhla byl pískáč v modré (nádherné) barvě s nádechem do stříbrna. je to odstín s názvem Azzurro 08, který se perfektně hodí na zimu!


Samozřejmě jsem si stihla nalakovat nehty! :D
 Odstín, do kterého jsem se zamilovala, protože je černý se zlatým shimmerem, je také se zpevňovačem. Ale nechala jsem ho tam ležet, protože si přece nemůžu koupit všechny tři laky na začátku měsíce! Nemusím dodávat, že jsem se pro něj za pár dní stavila...Ten odstín (č. 164) je fakt božský! A nerada to říkám, ale taky perfektní pro zimní měsíce!


Tak jsem si splnila své tři laky.

Tak to vypadalo, když jsem si ještě myslela, že to předsevzetí zvládnu!
 Aby toho ale nebylo málo, návštěva Brna mi pokazila moje předsevzetí. Narazila jsme totiž v jedné místní drogérii na další pískáč od GS, tentokrát ve smaragdové barvě Acquamarina 06! Opět líznutý stříbrnou. A byl ve slevě! K laku jsme si zanedlouho pořídila i svetr (a tak si můžu konečně koupit i tu smaragdovou kabelku! ♥)


Tak to byly moje nákupy za srpen. Předsevzetí jsem sice úplně nedodržela, ale jsem na sebe pyšná! :)  Co jste si do své lakovací sbírky pořídili v srpnu Vy? :) Mějte se krásně! 
L.

10 komentářů:

  1. Jsou krásné a na podzim a zimu budou super :) Já jsem si jeden pískáč taky pořídila, když to byla novinka, ale přestala jsem ho nosit, nějak nedokážu snést ten hrubý povrch na nehtech :D

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ho zkus přetřít dvěma vrstvama top coatu a ono ti to ten povrch zjemní :)

      Vymazat
  2. Modrý pískáč vypadá úžasně, ale zajímalo by mě, jestli nebyl problém při odlakování?

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trošičku, ty pískáče od GS drží jako přibité, což je na druhou stranu dobře protože na nehtech vydrží :) ale i tak to odlakovávání není tak hrozné. Zkrátka, je to jen o tom nešudlat ten nehet ale nechat lak pěkně rozpustit :)

      Vymazat
  3. K laku sis zanedlouho koupila i svetr a koupíš si i kabelku? :D To je dobrý! Seš fakt lakomaniačka. Já to mám většinou naopak. Něco si koupím a pak až pokukuju po lacích. A ten modrý pískáč je teda fakt super. Možná po něm taky kouknu. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou fakt krásný x) Obzvlášť ten modrý je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  5. Ako vidím, nie som jediná, čo (skoro) nikdy nedodrží predsavzatia ohľadom nákupov :D Ale ani sa ti nedivím, pretože všetky štyri sú naozaj nádherné :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)