pátek 26. září 2014

Beautyartshop.cz

Milí čtenáři, 
pokud sledujete Lakomanii na facebooku, určitě jste nějaký ten pátek zpátky zaregistrovali balíček, o kterém jsem vám nepověděla, co ukrývá. A dnes je ten den D, odhalím vám jeho tajemství! Zásilka pochází z Beautyartshop.cz. Jedná se o mou vůbec první spolupráci, kterou mi nabídla majitelka  (moc šikovná vizážistka a má věrná čtenářka ♥) hned poté, co jsem uveřejnila svůj podzimní seznam přání. :)
Čtěte dál a dozvíte se víc! ;)



 Beautyartshop.cz je internetový eshop, kde najdete všechno pro originální umění v oblasti vizážistiky, nehtů a pokud máte zálibu v DIY, tak jste na správné adrese. :) Líbí se mi originální produkty, které jen tak někde nenajdete. A jednou za čas tady vypukne slevový týden, kde je na vybrané produkty vélká sleva. Kdy se slevové týdny uskuteční můžete sledovat na facebookové stránce ZDE. :)
A protože já spadám do té nehtíkové oblasti, měla jsem možnost vybrat si právě produkty na nehty. Některé věci otestuji sice až se sněhem, máte se ale na co těšit. Manikúr mám vymyšleno požehnaně! :) Co se ukrývalo tedy v mém testovacím balíčku? :)

Krásné obaly, to se musí nechat! :)
 Na mém podzimním wishlistu leží položka s názvem "zdobící páska na nehty", takže není divu, že jednou z testovacích položek je právě ona - ve zlaté barvě! Zdobící páska, jak už název napovídá, slouží ke zdobení nehtíků. Se šířkou jednoho milimetru určitě udělá krásné efekty. Je samolepící, takže se dá použít buď jako "náleka" a nebo pomocí ní vykouzlit přesné precizní proužky. Chystám manikúru na obě varianty. ;)



Fluorescentní čtverečky, tak to je bomba! Tyto ozdoby na nehty (a zvlášť v hranaté podobě) jsou málokde k sehnání. Super na nich je, že mají prohloubené dno, takže by měly lépe na nehtu držet. Manikúra co nevidět! ;)


Tyto ozdůbky jsou přesně ten případ, který vyzkouším, jakmile napadne sníh. Sněhové vločky ve zlaté barvě - těšing na zimu! Na dotek působí pevně, takže jsem zvědavá, co vydrží na nehtech. :)


 Jako poslední věc, kterou jsem si nenechala ujít, je kaviár v černé barvě. To musí vypadat naprosto luxusně! Ovšem kelímek se mi zatím nepodařilo otevřít...


Určitě na Beautyartshop.cz koukněte, mají tam opravdu zajímavé věci. Za mě kromě nehtových ozdob štětce (ty tyrkysové jsou dokonalé ♥) a věci na tvorbu DIY věciček musím mít! ;)

Ačkoliv čekám nejapné komentáře, já mám ze spolupráce s Beautyartshop.cz radost! Ani ne tak ze spolupráce jako takové, jako spíš z faktu, že někdo bere můj blog v potaz na spolupráci! :)

PS.: Mám trošku resty ve psaní článků, momentálně jsem musela kvůli časové tísni blogování odstrčit do pozadí, nicméně po delší době mám zase volno, a tak se vášnivě vrhám do psaní. Za tu dobu zřejmé neaktivity se mi nakupilo jednak hodně nových věcí a jednak nápady na psaní, ani nevím, co lakovat dřív. :) Tak se těšte! :)
A abyste si nemysleli, že jsem celou tu dobu nic nedělala, házím sem ukázku toho, jak se nedostatek času projevuje na provedení manikúry... To se trošku nepovedlo, nicméně jsem vám chtěla ukázat nápad se zlatou zdobící páskou v kombinaci s černým lakem (se kterým se už dalo sotva lakovat, protože je hustej - zn. potřebuju novej!).


Pac! L.

13 komentářů:

  1. Nádherné věcičky!:)) http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ty nehty se zdobicí páskou vypadají moc pěkně :) Těším se, jaký vymyslíš nehty s těma vločkama, ty jsou fakt krásný :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Jojo, na vločky tse taky těším a nejradši bych si to nalakovala hned, ale to by vypadalo asi blbe chodim na podzim s vločkovýma nehtama :D

      Vymazat
  3. Tak to jsem zvědavá, co z toho vykouzlíš. :-) Ke spolupráci gratuluji! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super věcičky, moc se těším na lakovací články s nimi :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji ti ke spolupráci a nedivím se, že máš radost, jsou to opravdu krásné věci :) Ať se ti s blogem daří tak dobře jako do teď ;)

    OdpovědětVymazat
  6. pěkný věcičky , ty vločky vypadají krásně :)

    www.michaeela-b.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)