úterý 30. prosince 2014

Rok 2015 je tu!

Krásný přeposlední den letošního roku!
Ať slavíte příchod nového roku doma v teple, nebo vyrážíte ven, nezapomeňte se pěkně upravit! Jak na Nový rok, tak po celý rok. A něco na tom bude! ;-)
Věřím, že rok 2015 bude vydařený, plný štěstí, lásky a taky úspěchu. A to vše přeji i Vám, milí čtenáři! Nazapomeňte do nového roku vykročit tou správnou nohou! ;-)
Třpyt posledních pár dnů nás doprovodí i na den poslední, to jest Silvestr. V tento den (vlastně noc) se třpytí nejen obloha, ale také skleničky plnící se šampaňským, stále nazdobený stromeček a vsadím se, že i Váš novoroční outfit. Tak si k němu pojďme udělat nehty! :-)


sobota 27. prosince 2014

První chumelenice - #10 first frost (autumn challenge)

Taková zachumelená noc! Škoda, že nesněžilo o dva dny dřív... Ale! Konečně mám tu možnost dokončit podzimní/zimní výzvu, protože tady máme první sníh! No, vlastně, první pořádný sníh. :-) Začne koulovačka, váleníčko, sněhuláci, to zas budu jako tajtrlík! ;-) :-D
U slečen s gelovkama sleduju, že nehty jim zdobí vločky, což mi asi nepřijde moc tématické dokud není sníh, ale budiž. Každopádně momentálně sníh padá (a kupodivu i zůstává ležet), tak honem na vločkovačku než z toho bude zase břečka! :-D


středa 24. prosince 2014

Vánoční stromeček

Milé dámy,
nastal čas Štědrého dne a já doufám, že odpočíváte a trávíte krásné chvilky s těmi, které máte rády! Vánoční stromeček máte jistě už také nazdobený, věřím, že krásně. ♥ Svůj štědrovečerní outfit máte také určitě vybraný, my k němu jen dneska doladíme nehty! ;-)
Letos jsem vybrala tématiku vánočního stromečku a manikúra, alespoň ta moje, září do zelena. Pokud se vám ale k ouftitu nehodí, stačí vybrat barvičku jinou, třeba v červené to může také vypadat moc pěkně. :-)


pondělí 22. prosince 2014

Merry Christmas TAG

Zbývají poslední dva dny do Štědrého dne. A když tak všude vidím tu vánoční atmosféru, začíná mi být vcelku smutno, protože od doby, kdy jsem vyrostla, Vánoce se u nás doma vlastně vůbec neslaví.... A mně to mrzí! Proto jsem se dneska odhodlala, vyrazila na vánoční nákupy, sehnala živý stomeček - krásnou borovičku, sehnala od babičky vánoční ubrusy, nakoupila vánoční dekorace a vrhla se na zkrášlování bytečku!
Nominaci na tenhle TAG jsem dostala od Marti z Tech for Girls (na ten blog koukněte, protože mně osobně se strašně líbí, je naprosto originální!), za což ji děkuji! ♥


Vyhlášení vánoční giveaway :)

Dobrý večer, milí čtenáři,
všichni napjatě očekáváte vyhlášení vítěze vánoční giveaway na Lakománii. A určitě jste zvědaví, co tajemný výherní balíček ukrývá za tajemství. ;) Napřed tedy prozradím obsah vánočního balíčku, který bohužel k výherkyni doputuje až po Vánocích, ale i tak doufám, že z něj bude mít radost! :)
Ve výherním balíčku vánoční giveaway se ukrývá...


sobota 20. prosince 2014

Thousands of candles #9 (Autumn Challenge)

Krásný sobotní večer!
Téma svíček, které bylo, přepokládám, věnováno Památce zesnulých, já dnes využiji malinko jinak, poněkud veseleji, dalo by se říct. Přiznávám, že trendu „svíčkařství jsem také podlehla. Nepatřím sice mezi šílící dav, nicméně ten hřejivý pocit a romantika při zapálené svíčce v temné místnosti a příjemné vůni linoucí se z parfemovaných vosků, to naprosto navozuje zimní atmosféru, nemůžu si pomoct.
Tohle téma pojmu netradičně. Pokud čekáte svícny a plápolající plamínky zapálených svíček, jež by zdobily mé nehty, vaše očekávání jistě zklamu. Já se inspirovala světélkovací stěnou s tisíci svíček zářících nad postelí. Aneb přivítejme vánoční atmosféru v ložnici! ♥

http://memespp.com/christmas-lights-christmas-light-curtain-christmas-light-headboard/4/

pondělí 1. prosince 2014

Vánoční nadělování

Milí moji,
máme tu Vánoční Giveaway! Zahraju si na Ježíška a obdaruju Vás malým dárečkem. A co budu nadělovat? Doufám, že máte rádi překvapení, protože vám neřeknu, co výherce dostane. :P Proto jsou Vánoce krásné, když nevíte, co čekat. ;)
Věřím ale, že se Vám bude moje překvapení moc líbit!