čtvrtek 3. července 2014

Co si pro nás připravuje Essence na podzim? :)

Krásné slunečné čtvrteční dopoledne, milí čtenáři,
dovolím si ještě jednu malou vsuvku. Zjistila jsem pro vás, jaké překvapení chystá Essence na podzim. Bude se jednat o limitovanou edici, která by se měla prodávat v srpnu. Nese název Aquatix Trend Edition. Nemohu Essence odepřít kreativitu. Inspirací je podmořká krása - barvy připomínající zářivou hladinu moře v paprscích slunce, temná zákoutí oceánů a vzhled mýtických mořských pannen.
Součástí této limitované podzimní kolekce je, samozřejmě, i kosmetika jiná než ta na nehty, mě ovšem zajímá právě ta nehtová čast! :)



Podmořský svět ukrývá mnoho odstínů modré, stejně tak tato kolekce. Odstíny modré, tyrkysové, růžové a fuchsiové jsou doplněné glitry a shimmerem. Skvěle tyto odstíny padnou na podzim. A jak to tak vypadá, do kurzu se zase začne vracet shimmer. :)



Na co já se rozhodně těším, jsou mermaid nail stickers, tedy samolepky, které vám na nehtech vytvoří efekt mořské panny (mně to tedy ale spíš připomíná zvlněnou mořskou hladinu :).



Na tuto limitku jsem děsně zvědavá! A co vy, těšíte se? :) Líbí se vám ten nápad? :)
Krásný zbytek dne, Vaše Lou ♥

9 komentářů:

  1. Woooow, tak na tuhle limitku se moc těším, u teď miluju tu nula pětku lak :D
    Zvu tě na giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Docela škoda, že je to tedy podzimní limitka. Evokuje to ve mě spíše léto :-) mohli s tím přijít třeba v červnu - modrá, voda, moře :-) ale i ten srpen je fajn. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky pravda, ale tak víš co, modrá je studená barva :) a to ještě doufám, že ta edice dorazí k nám! :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)